Word lid Bestel gratis

Zeker van uw zorg bij een longziekte

Elk jaar verandert er iets in de vergoedingen van de zorgverzekering. Het is dus goed uw polis te checken. Bent u nog wel voldoende verzekerd? Longfonds en SUCSEZ helpen U daarbij.

In deze tijd wilt u zeker zijn van uw zorg, helemaal als u een longziekte heeft. Uw zorg moet goed zijn, bij u passen en betaalbaar zijn. Hoe uw zorg er uit ziet, hangt grotendeels af van uw zorgverzekering. Het Longfonds zet voor u op een rij, waar u op moet letten als u een zorgverzekering kiest.

Weet wat u kiest

In november is het weer zover: de polis voor 2018 van uw zorgverzekering valt op uw deurmat. Elk jaar verandert er veel, ook op het gebied van longzorg. Wij raden u aan uw polis te checken. Vaak hoeft u helemaal niet over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, maar het is wel belangrijk dat u zelf bekijkt of uw polis nog bij u past. Zit u wel goed bij uw zorgverzekeraar? Heeft u een polis die het beste bij uw situatie past? Vindt u het lastig om het allemaal zelf uit te zoeken of over te stappen? We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Hulp bij uw keuze

Onze partner SUCSEZ kan u helpen bij het maken van uw keuze. U hoeft daarvoor niet verzekerd te zijn via SUCSEZ. Dit advies is gratis en geheel vrijblijvend. De adviseurs van SUCSEZ zijn altijd bereikbaar en hebben veel kennis over de zorg voor longpatiënten.

Longfonds collectief

Daarnaast regelt SUCSEZ speciaal voor leden, vrijwilligers en donateurs van het Longfonds korting bij verschillende verzekeraars! Hiervoor hoeft u in veel gevallen niet over te stappen naar een andere verzekeraar. Daarnaast steunt u daarmee het Longfonds. Kijk hier voor de kortingen.

Gratis adviesgesprek

SUCSEZ biedt u maatwerk en bekijkt uw persoonlijke situatie. Op 7 december 2017 is men te vinden in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4, 2034 BA Haarlem van 12.00 tot 14.00 uur. Via https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/zorgverzekeringsadvies%202017 kunt u zich voor deze bijeenkomst inschrijven.