Word lid Bestel gratis

Wordt u de ster in onze fotoshoot?

Wilt u stralen in een fotoshoot voor het Longfonds? Grijp dan nu uw kans! We zijn op zoek naar mensen die willen figureren voor sfeerbeelden van een nieuw evenement. Als figurant vertolkt u de rol van een deelnemer tijdens een LongLoop.

De LongLoop is een wandelevenement van 5 km waarmee we longziekten onder de aandacht willen brengen en geld willen inzamelen voor onderzoek. In oktober 2018 of april 2019 (afhankelijk van uw regio) vindt de eerste editie plaats.

Tijdens de fotoshoot zien de figuranten er echt uit als deelnemers van het evenement, met shirts, gekleurde veters, etc. en zullen we in groepsverband rondlopen. Er worden foto's van de groep gemaakt, maar ook close-ups, van bijvoorbeeld de attributen en het mooie LongLoop T-shirt dat u zult dragen. Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en een drankje.

We zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden. Dus neem uw partner en kinderen mee, nodig broers en zussen uit en vraag uw fotogenieke grootouders of ze mee willen doen aan deze schitterende fotoshoot!

Wanneer? vrijdag 7 september.

Tijdstip: 15.00 uur-17.00/17.30 uur.

Locatie:  volgt z.s.m. maar zal in de buurt van ons hoofdkantoor in Amersfoort zijn, dus dat wijzigt niet.

Aanmelden: stuur een mail naar actie@longfonds.nl o.v.v. Fotoshoot LongLoop + aantal deelnemers en leeftijd

Vragen?

Voor al uw vragen kunt u een mailtje sturen naar actie@longfonds.nl.